Третият сезон на The Witcher е все толкова чакан, колкото бяха

...
Третият сезон на The Witcher е все толкова чакан, колкото бяха
Коментари Харесай

Трети сезон на The Witcher ще е разделен на две части

Третият сезон на The Witcher е все толкоз чакан, колкото бяха и първите два, само че този път всичко ще бъде по-различно.
 The Witcher, Netflix и петицията, която бе стартирана за връщането на Хенри Кавил
Яростта на почитателите на The Witcher

Ситуацията се нагорещява

Основната причина е, че това ще бъде последният сезон, в който ще забележим Хенри Кавил в ролята на Гералт от Ривия. Неговото място пък ще бъде заето от Лиъм Хемсуърт. Новина, която бе оповестена още в края на предходната година, и провокира съществено неодобрение у почитателите на сериала.

Няма изключително значение обаче дали на почитателите им харесва, или пък не, тъй като е реалност, че това лято ще се сбогуваме с Кавил като вещера. От публикувания преди няколко часа тийзър пък разбираме и по кое време тъкмо ще се случи това.

Оказва се, че третият сезон ще бъде разграничен на две елементи. Практика, която Netflix започнаха да употребяват все по-често. Първите пет епизода ще са обединени под името Volume 1 и ще бъдат пуснати в стрийминг платформата на 29 юни .

Volume 2 ще съдържа заключителните три епизода, които ще забележим месец по-късно - на 27 юли . Тийзърът, несъмнено, не ни разкрива кой знае какво за сезона, само че виждаме, че Гералт още веднъж ще се нуждае от отварите си, с цел да се бие с чудовища.

За малко са показани и Цири (Фрея Алън), и Йенефер (Аня Шалотра), които в трети сезон ще продължат да имат основна роля. От синопсиса знаем, че двете ще се насочат към Аретуза, с цел да може Йенефер да разгадае мистериозните сили на Цири.
 Netflix, The Witcher, Бо ДеМайо и изказванията на продуцента, че някои от сценаристите не харесват книгите и игрите
Проблемите за The Witcher може да са доста по-големи

Още теории за напускането на Хенри Кавил

Но вместо това ще бъде въвлечени във същинска буря от изменничества, черна магия и политически ползи и корупция, написа   Entertainment Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР